Lifestyle bogatih in slavnih

… ker življenjski slog ni dovolj dober …

Vsakodnevno bombardiranje z informacijami kaj je kul, kaj je in, kaj je dobro, kaj slabo, …, vse manj pride do mene. Vsaj ne do tistih delov možganov, ki bi jim moralo biti mar za te stvari. Najbrž je kriv svojevrsten pojav  samooklicanih lifestyle gurujev, ki imajo za seboj trinajst slabo prebranih člankov o prehranjevanju, modi, vespah, bradah, …, nato pa si sami natisnejo diplomo strokovnjaka, jo pospravijo pod račune in začno soliti pamet. Ups, pa sem tudi sam podlegel pridiganju. Takoj popravljam napako. Vse kul, vse prav, dokler ne postanejo vsiljivi. Ker takih pa res ne maram. Če ti pustim, da dihaš v miru, si lahko tudi ti uvideven in malce manj agresiven s svojimi prijemi.

Pravijo, da je vsaka reklama, dobra reklama, pa temu ni vedno tako. Če si tečen, od tebe ne kupim ničesar.

Pa je zadnjič popljuvala zajtrk… Dobro. Razumem, si se pač malo poredila in se nikakor ne moreš stlačiti v, že tako premajhne, kopalke. To je samo tvoj problem, pa vendar kriviš vse druge. Morda se nisi uspela vprašati, zakaj poslušaš vse tvoje lifestyle guru kolege? Nope, to pač ne pride v poštev, j’le? Kajti oni že ne bi tako grdo lagali o superživilih, kombinacije prehranjevanja in gibanja pa ne omenjali … Superživila za boljši jutri!

In to, da pridobiš na telesni masi, ni nujno slabši jutri. Ali pač? Je res taka tragedija, če nisi okostnjak? Razumem, da ti je tako koža malo bolj prav, in da obleka ne naredi človeka, vendar zaradi tega res nisi slab človek. Ne ustreza vsem enak vzorec prehranjevanja, a če se ti po fižolu prdi in je to nekaj kar te moti, ga pač ne jej. It’s that simple, al’ kako že?

Po eni strani nam vsi ti lifestyle guruji nabijajo, kako naj nam bo vseeno za besede drugih, saj je bolj pomembno, da si ostanemo zvesti, po drugi strani pa bi nam morale njihove besede priti do živega, dokler ne bi dihali v sozvočju z njimi.

Kako pa naj bi dosegli vse to? Čisto preprosto, pravijo, samo način življenja apgrejdaš na Lifestyle of the Rich & Famous, pa si tam 🙂 In tako se znebiš vse nepotrebne navlake svojega življenja, privlečeš pa novo, katero boš menjal, ko lifestyle guruji napredujejo na naslednji level …

Trenutni hit prestavljata malce starejši dieti, ki menda delata čudeže …

Iz fima Hudičevka v Pradi:

Emily: Andrea, my God! You look so chic.

Andy Sachs: Oh, thanks. You look so thin.

Emily: Really? It’s for Paris, I’m on this new diet. Well, I don’t eat anything and when I feel like I’m about to faint I eat a cube of cheese. I’m just one stomach flu away from my goal weight.

google translate

Pa pojdimo še globlje v anale zabavne industrije. No, ne ravno anale, je bolj iz drugega konca. Revolucionana proteinska dieta – uživanje sperme. Že vidim kako se nasmihate, hkrati pa se marsikdo že prav grdo drži. Morda ni ravno najbolj okusno (stvar posameznika), je pa nizkokalorično. Torej, če želite posnemati, kar izvolite 🙂

Hja, kaj več pa naslednjič, ko bom spet deležen pridig kako naj živim svoje življenje, da bo popolno …