S.O.D.–seksi od daleč

Hodiš pred menoj. Najbolj seksi ženska na svetu. Pridno korakam točno deset korakov zadaj. Vonjam tvoj parfum. Vonjam šampon, ki ga uporabljaš. Poslušam tvoje trde korake na pločniku. Ne premoreš mehkobe. Vsak korak je trši. Čutim trpljenje tvojih čevljev. Čutim bolečino tvojih nog. Gledam tvojo zibajočo zadnjico. Mamljiva je. Za korak se ti približam.

Z desnico držiš torbico. Levica ti nemarno opleta. Pa vseeno si te želim. Štrk, štrk, štrk. To ni hoja. Ti ne znaš hoditi. Ti krevsaš. In me privlačiš. Sem še dva koraka bližje.

Tvoje noge izgubljajo obliko. Tudi trup ni več isti. Ne vonjam več parfuma. Vsaj zdi se mi tako. A me vseeno kličeš. Preskočim še tri korake.

Levica je presušena. Slišati je pokanje kosti. Vidim, kje je problem. Ena noga je krajša od druge. Prenapete jeans hlače pokajo po šivih. Želim si te. Še štiri korake naredim.

Zdaj sem ob tebi. Vidim tvoj obraz. Ličila ne zakrijejo ničesar. Pa si vseeno lepa. Pa si vseeno seksi. Pa si vseeno moja. Rad te imam. Zame si zmeraj seksi. Tako od daleč kot od blizu.