še sem tu :)

Spoštovana publika, pozor!

Ne, to ni zadnji zapis letos (ali pač?), toda čas je, da pojasnim zakaj ste letos imeli bolj malo od mene. Že konec lanskega leta sem objavil, da sem pod streho spravil nov roman, a se je izkazalo, da je potreboval malce več postprodukcije, ki se je zaključila septembra. Sedaj je odločitev na strani založnikov 🙂 tako, da Ljubljena bo, ko pride na vrsto:)

Nekaj malega sem kolesaril (približno 1000 km manj kot lani), a se večino časa boril sam s seboj in krčih v mišicah.

Nekaj malo večjega sem postavljal okoli hiše. Priznam, brez pomoči vseh udeleženih mi ne bi uspelo, zato še enkrat hvala za vso pomoč.

samo klikneš na slikico, pa vidiš cel potek

Končno sem se tudi spravil urediti ustavarjalni prostor (jp, glasba je še vedno ključen faktor pri ustvarjanju), ki mu do končne podobe še nekaj malega manjka, a tisto bo urejeno, ko pride na vrsto.

jp, glasba je še vedno ključen faktor pri ustvarjanju

Občasno sem tudi bral. Na mojem bralnem seznamu so se veliki meri (skoraj 35%) znašli tudi slovenski pisatelji, ostala mesta pa si delijo ameriški, francoski in finski pisatelji.

Preostali čas pa sem porazdelil med družino, prijatelje in službo. In ne, nimam nikakršnih zapovedi, zaobljub ali karkoli podobnega. Vem le to, da bo prihodnje leto drugačno od letošnjega in to mi popolnoma zadošča.

Naj vam čas do naslednjega zapisa mine hitro, pa se beremo 🙂

 

 

 

 

 

 

 

One Reply to “še sem tu :)”

  1. Pa valda se beremo, an 🙂

Comments are closed