V vsakem od nas je malo Jackass-a

Pojasnilo: V času testiranja izdelka nisem jemal nobenih zdravil ali užival droge, prav tako tudi nisem užival nobenih drugih prehranskih dopolnil.

»Ej, stari, pa kaj ti to prodajaš?«

»Alge.«

»Alge?«

»Ne. V bistvu ne prodajam ničesar, samo svoje izkušnje podajam.«

Dejansko nisem vedel ali naj se tega testa sploh udeležim ali ne, nato pa sem si rekel, da tako slabo pač ne more biti, zato sem privolil v testiranje prehranskega dopolnila Algea, sestavljenega iz posušene sladkovodne mikroalge.

Poskrbite za popolno harmonijo svojega telesa.

Slogan, ki bi me zlahka odvrnil od nakupa, tudi tokrat ni imel posebnega učinka name, vendar je harmonija odigrala svoje, saj sem jo ravno iskal. Že naslednji dan sem na dom prejel izdelek in šele takrat dojel, da bom prostovoljno v svoj prebavni trakt vnašal alge … !? Možgani so takoj naredili primerjavo z ekipo Jackass.

Ne glede na predsodke, sem naslednje jutro vzel svoj prvi odmerek in dosledno upošteval navodila za zaužitje. Hja, doza se povečuje, na koncu pa lahko zaužiješ tudi do 15 tablet dnevno. Vse za zdravje, mar ne 🙂 No, zadeva ni niti malo strašna, prav tako nisem doživel nobenega od možnih stranskih učinkov.

Znam skrbeti zase. Algea.

Kaj pa Algea pravzaprav stori z našim telesom? Najbolje, da si preberete na njihovi spletni strani. Mene so prepričali s tem, da naj bi zmanjšala splošno utrujenost in izčrpanost, da naj bi imela vlogo pri delovanju imunskega sistema, da je namenjena tudi tistim, ki se ne prehranjujejo redno, se premalo gibljejo ter da naj bi bila odlična v boju s slabokrvnostjo. Česa več bi si za pomladanski čas sploh še lahko želel? 🙂

Preden pa me napadete, da je to itak en sam placebo efekt, pa da itak ne deluje kakor obljubljeno, naj pojasnim, da sem se o izdelku slabo (praktično nič) pozanimal, saj sem želel imeti čiste misli. Prav tako sem se distanciral od misli, da morajo alge name pozitivno učinkovati. Nanjo sem se pač spomnil ob času zaužitja, nato pa pozabil nanjo.

Morda izdelek name ni učinkoval točno tako kot si marsikdo zamišlja, vendar se je moje vzdušje popravilo, energija se je pretakala in na splošno sem se boljše počutil. Nič od tega pa se ne spremeni v sekundi, potrebno je počakati. Konec koncev sem prehransko dopolnilo jemal več kot mesec dni.

Dodatna vprašanja, ki so me mučila:

Ker so dandanes popularna tudi druga prehranska dopolnila, predvsem za športnike in rekreativce, me je zanimalo, če ima Algea kakršne koli zadržke pri mešanju z omenjenimi prehranskimi dopolnili. Nima, torej lahko prosto uživate tako ene kot druge 🙂

Nato me je zanimalo, ali bi bilo karkoli narobe, če bi mešali Algeo z alkoholom ali/in drogo. Za mešanje z ilegalnimi substancami (drogo) nimajo podatkov, pri alkoholu pa je zadeva zanimiva. Algea nase veže alkohol, torej se sočasno lahko izvaja nekakšen detox, še posebej pa naj bi pomagala naslednje jutro 🙂 (opomba: glede uživanja omenjenih substanc se odloča vsak sam, avtor tega zapisa ne prevzema odgovornosti za dejanja posameznikov)

Nato pa počasi pridemo do legalnega drogiranja in zastrupljanja naših teles. Ne glede na vrsto zdravil, je priporočljivo, da se alge uživajo v dvournem zamiku. Če pa se kljub vsemu poraja dvom, se o jemanju Algee posvetujte z osebnim zdravnikom.

Ima izdelek, poleg telesnega ugodja, še kakšne druge ugodnosti?

Seveda! Poleg izdelka sem na dom prejel tudi kodo za 15% popust pri spletnih nakupih ter zbirni kartonček, katerega napolniš s sedmimi nalepkami, pa že prejmeš nagradno škatlico for free. Ja, prav ste prebrali, za 7 nalepk in ne 10 … No, prva nalepka je že na svojem mestu 🙂

Takole. Prebili smo se do konca 🙂 Skratka, mene je izdelek prepričal in zagotovo, ga bom še užival. Kdove, morda posežem tudi po kakšnem drugem njihovem izdelku.