voodoo obred

opozorilo: Prispevek ni primeren za mladoletne! Ne poskušajte tega doma! Voodoo (v nadaljevanju vudu) je religija, ki izvira iz obalnega dela Zahodne Afrike, sama beseda vudu pa pomeni bog ali duh. Uporabljajo jo za različne namene-dobre in zle, predvsem pa za njen glavni namen, ki je zdravljenje.

x  x  x

»Spet novi jebač!« je jezno izsikal med zobmi, ko je stopal po dovozu, da bi spoznal novega partnerja svoje bivše. »Kaj mi je tega sploh treba, saj tako ali tako ne bo trajalo,« je svoje misli izražal dovolj glasno, da bi jih lahko slišal vsak mimoidoči. K sreči ni bilo nikogar.

Naselje strnjenih vrstnih hiš ga je še vedno vrglo iz tira, pa čeprav že eno leto, osem mesecev in sedemnajst dni ni bil več del njega. Tihoma je obžaloval svoje odločitve, vendar jih nikdar ne bi preklical. Kar je bilo, je bilo. Sedaj pa ga je ponovno pregovorila, da je bil na poti v njeno hišo, kjer bo spoznal tistega, ki je sedaj skrbel, da ji himen ne bi znova prekril vstopa v votlino zabave.

»Kako ji to uspe!« je še zadnjič glasno preklel samega sebe, nato pa pritisnil na zvonec. Novi jebač, novi ringtone, si je mislil, ko je zvonec drugače zazvonil. Zvok odpiranja vrat ga je predramil iz zamaknjenosti. Najprej je zagledal njeni joški, ki sta ga že spet hipnotizirali. Jp, točno tako me prepriča, si je mislil in nejevoljno pozdravil. Opazil je, da je opazila kako je buljil v njen dekolte, a noben od njiju ni rekel besede. S kretnjo ga je povabila v hišo.

»Povej mi zakaj sem pravzaprav tu?« ga je zanimalo.

»Da ga spoznaš,« je odgovorila.

»Pa zakaj že spet?« je nadaljeval v svoji nejevolji.

»Zakaj pa ne? Mislim, da bi on lahko bil pravi,« je smeje rekla.

»Pa dobro! Kakšno vezo ima to z menoj?« je dokončno premagal zadržano jezo.

»Saj veš,« mu je namenila poželjivi pogled. »Želim si, da ga spoznaš.«

»Zato, da me boš nato spraševala ali je pravi zate? Odgovor je enak prejšnjemu!«

»In to je?«

»Ti boš živela z njim, torej je moje mnenje nepomembno!«

»Pa vseeno želim, da ga spoznaš,« se ni dala.

»Prav. Pokliči ga, da bo čim prej konec. Itak sem že naprej dogovorjen.« Tokrat je zvenelo brezbrižno kakor, da misli resno.

Takrat je iz sosednjega prostora pricapljal njemu neznan moški. Predstavil se je kot Darko. Jebeni Darko, si je v glavi memoriziral ime, katerega bo skušal čim prej pozabiti. Tako ali tako je tale capek samo še eden v nizu. Povrhu vsega pa je še popolnoma neustrezen zanjo. Le kaj bi ji lahko nudil, da ga ne bi v dveh tednih odgnala?

»Samo,« se je predstavil.

»Me veseli,« je nadaljeval Jebeni Darko.

Oooooo, stari, ko bi ti vedel, kaj vse te še čaka, te ne bi veselilo. »Pffff, le zakaj te to veseli?« je Samo arogantno pripomnil. »Nič. Grem.« Obrnil se je proti njej. »Sem bil priden? Boš sedaj srečna?« Ni počakal njenega odgovora, marveč se je pobral iz tiste zaklete hiše.

»Jebeni Darko,« je spet rekel na glas in gledal desnico, katera je bila prepojena s sokovi nasprotnika. Kadar se je rokoval z njenimi novimi jebači si ni nikdar umil rok. No, vsaj dokler ni opravil svojega obreda.

Pritisnil je play in počakal, da se je uvodna špica odvrtela. Samo njun pornič, katerega je na skrivaj posnel, ko jo je prvič podrl. Tisto noč, ko jo je spoznal in je vedel, da bo za vedno njegova. Bila je pijana in se sploh ni zavedala, da jo snema, ali pa se je delala, da se ne zaveda. Bilo mu je vseeno, ona pa tega tudi nikdar ni omenjala. In zdaj ga je, kot že ničkolikokrat poprej, spet gledal. S slastjo je opazoval kako si slači hlačke in mu pusti prodreti v vlažno muco. Trdel je. Ravno pravi čas. Pomislil je nanjo, prijel svojega trdega z neumito desnico in ponavljal mantro, ki si jo je bil izmisli, ko ga je prasica pustila. Njegov tič je bila njegova vudu lutka. Film je poznal do sekunde natančno in ravno ko je obrnila obraz proti kameri, je brizgnil po njem.

»Spet bo treba očistit televizor,« se je zasmejal.

Obred je potekal kakor je moral, sedaj je moral samo še počakati, da bosta Jebeni Darko in prasica seksala. Ko bo sesala Darkov sok, bo, kakor vsakič, tudi tokrat izgovorila njegovo ime. Rekla bo Samo in gledala drugega jebača v oči. Takrat ga bo odfukala! Zatem bo odkorakala do telefona in poklicala njega. Šel bo k njej in ji pokazal zakaj je tako dober, da ne more brez njega. Pa bo spet jebeni sosed klical policijo.

In zazvonil je telefon … »Eh, ko jebe! I love this game